Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bunun derunin de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Merdivenin makroliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Safi olarak anlamanız muhtevain süfliya elan önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek istiyorum.

Yangınlar ara sıra o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Dürüst ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın bağırsakindeki bina sakinlerinin autarı tahliyesini mukannen müddet emniyetli hale getirir.

Yangın Kapısı Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Hakeza bir yangın kapısının üretimevi hediyeı üreticiden üreticiye değişmiş olduğu Yangın Çıkış Kapısı kabilinden piyasada böyle bir yangın kapısının fiyatı da değişiklik gösterebilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk alıyoruz.

Genellikle yekta bir kanatları vardır ve bu baplar yangın güvenliği açısından taban bir güçlük oluşturur.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Kattaki Yangın Merdiveni Kapısı konutların her birinin deruninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Yangın bapsı; benibeşer esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page